Leenlaptop

Nooit zonder computer, wel zo makkelijk

Leenlaptop

Omdat wij specialist zijn

Vaak ziet u uw apparaat liever “gisteren” klaar, terwijl we bij HardwareClinics graag uitvoerig testen alvorens we u uw machine teruggeven. We streven tenslotte naar maximale kwaliteit van al onze reparaties. U kunt gedurende de reparatieperiode daarom een leenlaptop van ons krijgen. Zo zit u nooit zonder computer.

 

De specialist van Friesland

Werken vanuit passie

Hoge standaard waarden

Altijd het uiterste voor een oplossing

Vakkundig en vertrouwd

HardwareClinics

Onze werkwijze is transparant

Refurbished

Toe aan iets nieuws maar geen zin om de volle pond te betalen? HardwareClinics staat nu ook garant voor de beste refurbished Macs en laptops. Wat dat inhoudt? Je koopt een gebruikt apparaat wat al onze kwaliteitschecks heeft doorstaan. Voor een fractie van de nieuwprijs, maar mét de garantie en service van een nieuw apparaat.

No-Nonsense

We hebben een nuchtere kijk op zaken en draaien niet graag om de hete brei heen. U mag van ons verwachten dat we helder communiceren en u voorzien van duidelijk en gedegen advies. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Vakkundige Reparatie

Wij zijn geschoold om uw machine tot op componentniveau te kunnen herstellen. Van oplaadpunt tot videochip, van weerstand tot keyboardcontroller: waar het ophoudt bij een ander, begint het bij ons. We zijn kunstenaars met een soldeerbout. Repareren is ons werk én onze passie. U kunt ons uw computer daarom met een gerust hart toevertrouwen.

No Cure No Pay

Reparaties bij HardwareClinics geschieden op basis van no cure no pay. Kunnen wij het probleem niet verhelpen? Dan betaalt u geen onderzoekskosten.

Data is altijd V(H)eilig

Als geen ander beseffen wij wat de waarde van uw data kan zijn. Foto’s van vroeger, gecomponeerde muziekstukken of opgeslagen Bitcoins. Discretie en het veiligstellen van uw data heeft ten allen tijde onze hoogste prioriteit.

De beste kwaliteit

Bij HardwareClinics maken we uitsluitend gebruik van de allerbeste kwaliteit onderdelen. Kwaliteit (en veiligheid!) boven alles.

We zijn hier om te helpen!

8 + 5 =

Kantoor

James Wattstraat 4, kantoor F6
8912AR Leeuwarden

Openingstijden

Di – Vr: 9:00 – 17:30u op afspraak
Za – Ma: Gesloten
(bereikbaar per mail)

Bel ons

06 25071177

Geachte klant,

Per 1 juni 2024 zijn wij gevestigd aan de Aldebaranweg 12F (industrieterrein De Hemrik) te Leeuwarden.

Het kan zijn dat we tot die tijd in verband met de verhuizing verminderd bereikbaar zijn. In dat geval kunt u ons appen op 0625071177 of mailen naar info@hardwareclinics.nl

Dank voor uw begrip!

Team HardwareClinics

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
👋🏻
Kunnen wij je helpen?