Apple Reparaties

Geeft uw Imac geen beeld?

Is uw Macbook blootgesteld geweest aan vocht of ander onheil van buitenaf?

Start uw machine niet meer door naar het besturingssysteem?

Reparatie

Omdat wij specialist zijn

Heeft een winkel u verteld dat het moederbord moet worden vervangen en u voor dat geld het beste een nieuw apparaat kunt kopen?

De gemiddelde Apple reseller of computerboer op de hoek beschikt zelf niet over de kennis en apparatuur om complexe reparaties aan uw werkpaard uit te voeren. Deze besteedt de diagnose en reparatie daarom uit aan een derde partij. In veel gevallen brengt dit hoge kosten met zich mee, want – zo concludeert men dan – het moederbord dient te worden vervangen. Men ziet u liever vertrekken met een nieuwe laptop.

Onnodig, want in veel gevallen kan het moederbord uitstekend worden gerepareerd. Een moederbord is niets anders dan een printplaat met daarop allemaal kleine schakelingen. Vaak is slechts één component of chip defect. Waarom zou u zo’n complete print laten vervangen als reparatie mogelijk is? Reparatie is voordelig, duurzaam en vaak minstens zo betrouwbaar als vervanging.

 

De specialist van Friesland

Werken vanuit passie

Hoge standaard waarden

Altijd het uiterste voor een oplossing

Vakkundig en vertrouwd

HardwareClinics

Onze werkwijze is transparant

Wat kunnen wij?

Bijna alles! Op zowel laptop- als Mac gebied. Niets is te gek. Waar een winkel u weet de melden dat het apparaat zogenaamd “vintage” is en reparatie niet meer mogelijk is, zien wij juist kansen. Waar anderen stoppen, beginnen wij. 

Van het solderen aan complexe circuits, het vervangen van videochips, oplaadpunten en USB-poorten tot het vervangen van LCD-schermen, toetsenborden, accu’s en behuizingen.

Reparatie is beter voor uw portemonnee én voor het milieu.

Wij opereren bovendien op no cure no pay basis, wat inhoudt dat we geen hoge kosten in rekening brengen wanneer we het apparaat niet kunnen herstellen.

Ook voor upgrades kunt u bij ons terecht. Om uw trage hardeschijf te laten vervangen door een supersnelle Solid State Drive (SSD) bijvoorbeeld. Of om het geheugen uit te breiden. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

Wat zijn de kosten?

Voor complexe reparaties aan uw logic board of het vervangen van de videochip van uw Macbook of iMac, hanteren wij een standaardtarief van 299 euro inclusief BTW.

Voor specifieke reparaties, zoals het vervangen van een scherm, toetsenbord, accu of poort van uw logic board, kunnen afwijkende tarieven gelden. Hier vindt u gerangschikt per model de meest voorkomende reparaties en het daarbij behorende tarief.*

We zullen u ten allen tijde de kosten communiceren alvorens we overgaan tot reparatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Heeft u vragen of staat uw model of klacht er niet tussen? We staan u graag te woord en hebben (bijna) overal een oplossing voor.

* Prijzen van onderdelen voor recente Apple modellen (2016 – heden) fluctueren sterk.
Er kunnen derhalve geen rechten worden ontleend aan de genoemde prijzen.
Neem contact met ons op voor de actuele prijs.

Wat mag u van ons verwachten?

Allereerst: eerlijk advies! We geloven niet in slinkse verkooptechnieken maar eerlijkheid en openheid. We communiceren duidelijk zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Professionaliteit. Uw apparaat is bij ons in goede handen. We zijn een klein team van specialisten die weten wat ze doen. We beschikken over apparatuur waarmee we de meest complexe reparaties aan uw machine kunnen uitvoeren.

Snelle doorlooptijd. U heeft uw Mac of laptop liever “gisteren” klaar. Veel onderdelen zijn bij ons voorradig waardoor we snel kunnen schakelen. Duurt het onverhoopt langer? U mag bij ons ten allen tijde gebruik maken van een leen Mac of laptop en in sommige gevallen kunt u uw data zelfs meenemen! Zo hoeft uw werk niet stil te staan.

Momenteel bedraagt de gemiddelde reparatietijd van uw machine 5 werkdagen mits de betreffende onderdelen voorradig zijn.

Gedegen service en aftersales. Bij sommige winkels stopt de service zodra u uw portemonnee heeft getrokken. Bij ons begint het hier juist. Wij geloven in duurzame klantrelaties en groei door mond-tot-mondreclame.

Garantie. U krijgt standaard 6 maanden garantie op de reparatie. Voor het vervangen van videochips is dat 12 maanden. Maar ook hier zijn we niet van de regeltjes. Uw klandizie stellen we sterk op prijs, dus ook buiten de garantieperiode mag u van ons verwachten dat we ons best voor u doen.

Macbook brengen of opsturen?

U kunt uw Macbook bij ons aanleveren voor reparatie. U kunt ons het beste bereiken middels het contactformulier of door te bellen met
06 25071177.

Wanneer u niet in de buurt woont, kunt u uw Mac naar ons opsturen. Na reparatie sturen wij u een Ideal-betaallink per e-mail of Whatsapp. U mag uw apparaat sturen naar onderstaand adres:

HardwareClinics
t.a.v. afdeling REPAIRS
James Wattstraat 4
8912 AR LEEUWARDEN 

Vermeld wanneer u een apparaat opstuurt ten allen tijde duidelijk de klacht en uw contactgegevens op het aanmeldformulier. Dit formulier kunt u hier downloaden en printen

We zijn hier om te helpen!

Kantoor

James Wattstraat 4, kantoor F6
8912AR Leeuwarden

Openingstijden

Di – Vr: 9:00 – 17:30u op afspraak
Za – Ma: Gesloten
(bereikbaar per mail)

Bel ons

06 25071177

Geachte klant,

Per 1 juni 2024 zijn wij gevestigd aan de Aldebaranweg 12F (industrieterrein De Hemrik) te Leeuwarden.

Het kan zijn dat we tot die tijd in verband met de verhuizing verminderd bereikbaar zijn. In dat geval kunt u ons appen op 0625071177 of mailen naar info@hardwareclinics.nl

Dank voor uw begrip!

Team HardwareClinics

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
👋🏻
Kunnen wij je helpen?