Over ons

Nuchter, eerlijk advies en heldere communicatie

Over ons

Omdat wij specialist zijn

HardwareClinics bestaat in de huidige vorm sinds 2013. Eigenaar Pieter van der Weg, elektronica-enthousiast van het eerste uur, soldeert al sinds zijn tiende aan zo’n beetje alles met een stekker. Het sleutelen aan laptops ontwikkelde zich gedurende zijn studie commerciële economie en daarop volgende marketingbaantjes als een lucratieve bijverdienste. Een sterk groeiende circulaire economie en een toenemende vraag naar specialistische reparaties deden Van der Weg in 2013 besluiten het roer om te gooien en HardwareClinics te beginnen.

Opererend in een niche met slechts een handvol specialistische collega-ondernemers, bedient HardwareClinics indirect duizenden klanten in binnen- én buitenland. Al meer dan tienduizend defecte devices hebben sinds de oprichting dankzij HardwareClinics het licht gezien.

Het onderscheidend vermogen van onze diensten ten opzichte van reguliere computerzaken, wat tevens onze klanten zijn, schuilt in de manier waarop wij apparaten repareren. HardwareClinics repareert op componentniveau, wat inhoudt dat wij niet gehele circuitboards (printplaten, moederborden) vervangen, maar slechts de falende componenten daarop. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op voor onze klanten en tegelijkertijd reduceren we hiermee de alsmaar groeiende hoeveelheid elektronisch afval (e-waste).

Behalve voor specialistische herstellingen en upgrades, kunt u bij HardwareClinics ook terecht om uw oude apparaat professioneel te laten recyclen, dan wel voor de aanschaf van refurbished Apple en Windows machines. Goed voor het milieu en verreweg de beste keuze voor uw portemonnee.

De specialist van Friesland

Werken vanuit passie

Hoge standaard waarden

Altijd het uiterste voor een oplossing

Vakkundig en vertrouwd

Leenlaptop

Vaak ziet u uw apparaat liever “gisteren” klaar, terwijl we bij HardwareClinics graag uitvoerig testen alvorens we u uw machine teruggeven. We streven tenslotte naar maximale kwaliteit van al onze reparaties. U kunt gedurende de reparatieperiode daarom een leenlaptop van ons krijgen. Zo zit u nooit zonder computer.

Vakkundige Reparatie

Wij zijn geschoold om uw machine tot op componentniveau te kunnen herstellen. Van oplaadpunt tot videochip, van weerstand tot keyboardcontroller: waar het ophoudt bij een ander, begint het bij ons. We zijn kunstenaars met een soldeerbout. Repareren is ons werk én onze passie. U kunt ons uw computer daarom met een gerust hart toevertrouwen.

No Cure No Pay

Reparaties bij HardwareClinics geschieden op basis van no cure no pay. Kunnen wij het probleem niet verhelpen? Dan betaalt u geen onderzoekskosten.

Data is altijd V(H)eilig

Als geen ander beseffen wij wat de waarde van uw data kan zijn. Foto’s van vroeger, gecomponeerde muziekstukken of opgeslagen Bitcoins. Discretie en het veiligstellen van uw data heeft ten allen tijde onze hoogste prioriteit.

De beste kwaliteit

Bij HardwareClinics maken we uitsluitend gebruik van de allerbeste kwaliteit onderdelen. Kwaliteit (en veiligheid!) boven alles.

Refurbished

Toe aan iets nieuws maar geen zin om de volle pond te betalen? HardwareClinics staat nu ook garant voor de beste refurbished Macs en laptops. Wat dat inhoudt? Je koopt een gebruikt apparaat wat al onze kwaliteitschecks heeft doorstaan. Voor een fractie van de nieuwprijs, maar mét de garantie en service van een nieuw apparaat.

HardwareClinics

Media

In de media zijn door de jaren heen diverse artikelen over HardwareClinics verschenen, met als meest recente schrijven een artikel over Refurbishment in de Zwettekrant. Mocht dit fenomeen ook bij ú de nodige vraagtekens oproepen, dan kunt u het artikel hier teruglezen.

We zijn hier om te helpen!

Kantoor

Aldebaranweg 12F
8938 BD Leeuwarden

Openingstijden

Di – Vr: 9:00 – 17:30u op afspraak
Za – Ma: Gesloten
(bereikbaar per mail)

Bel ons

06 25071177

Geachte klant,


Per 1 juni zijn wij gevestigd op de Aldebaranweg 12F te Leeuwarden, tegenover de rood-geel gestreepte loods van Pyrasied.

Wanneer u voor een gesloten hek staat kunt u ons bellen op 06 25071177.

 

Graag tot ziens!

Team HardwareClinics

You have Successfully Subscribed!

Chat openen
1
Heb je een vraag?
👋🏻
Kunnen wij je helpen?